dimarts, 18 de desembre del 2007

No Moto = No Voto

Aquest és el lema que apareix a la plana de luchamotera.com Es tracta d'una protesta per la falta de conscienciació i la insuficient resposta per part dels diferents partits polítics vers la seguretat vial del motoristes. I "Lucha Motera" ha decidit començar una campanya pro abstenció de cara a les pròximes eleccions generals del 9 de març.

Jo crec que no només per aquest motiu en hauríem d'abstenir, si no per les infinites promeses i promeses que després acaben sent un no res.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola soc Xavier Pallares Diputat de CIU al Parlament de Catalunya. Jo porto un any de Diputat i el que puc dir-te és que ja he presentat diverses iniciatives per tal de millorar temes de seguretat de la gent que anem en moto.
Jo soc aficionat a les motos i tots els diumenges i vacances surto amb la meva Honda CBF 600 juntament amb tres regidors de l'Ajuntament d'Arnes del que en soc Alcalde. No tinc inconvenient de continuar presentant iniciatives parlamentaries per tal de mirar si entre tots millorem aquesta injusta situació.
Rafagues.....