dilluns, 4 de febrer del 2008

Una foto val més que 1000 paraules

Després de ser el primer en publicar la notícia a Internet del triomf d'Adam Raga, simplement per disposar de la notícia tan prompte guanyava la cursa, em permetreu que torni a posar una foto de l'importantíssim triomf en la segona prova del Campionat Mundial de Trial Indoor celebrat ahir a Barcelona.
Però a part de tractar-se d'un triomf de cursa, és també un triomf moral sobre els altres participants, sobretot davant el barceloní Toni Bou i el tarragoní Albert Cabestany.
En aquesta foto, que publica la revista "Motociclismo" es veu la ràbia continguda d'Adam Raga i que esplaia en aquesta instantània.

Sííííííí !!

2 comentaris:

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Bon seguiment esportiu sobre el pilot de les Terres de L'Ebre. Raga s’ho mereixia! Esperem que torni a fer-se amb el campionat i que la gent de les nostres Terres mostri més suport a aquest ambaixador ebrenc del món del motor.

Xavi Cugat ha dit...

Jordi,tens tota la raó.
Hem de celebrar al màxim aquetes alegries que ens està donant l'Adam.
De fet porta l'anagrama de les Terres de l'Ebre com un dels ambaixadors principals, com molt bé dius. Però d'una vegada per totes ens hem de creure que es tracta de la flor i nata del motociclisme mundial en l'especialitat de trial, i és de les nostres terres, les de l'Ebre, evidentment!

Jo crec que actualment és un dels ebrencs més coneguts mundialment. No sé què en pensareu, però jo així ho crec.

Endavant Adam !!