dimarts, 16 d’octubre del 2007

Nova Ducati Monster


La gent de Ducati s'han vist en l'obligació de renovar la seva tan reeixida Ducati Monster, però realment es parla pels foros que no s'atreveixen encara a canviar-la. És cert que la renovació d'un mite és complicada.

A mi sempre m'ha agradat com treballa Ducati, i la Monster com a naked mitjana és preciosa, però té un parell d'inconvenients com són la mida (màxim 1,80cm. alçada del conductor), i tampoc és una moto pensada per al passatger.

Encara que per una altra banda penso que Ducati ens pot sorprendre anunciant-la a alguna de les Fires que fan falta fer-se abans d'acabar l'any, com potser el saló de Tokyo.

Us adjunto dues fotos sobre la Ducati, s'assemblen, però realment alguna d'elles és la nova Monster?

El que sí que està clar que el tub d'escapament anirà per dalt i que seguirà sent bàsicament per a un sol usuari.

A veure quina en feu!!


3 comentaris:

teddyber ha dit...

Ja sé que el blog és de fa temps, però l'he vist ara, coses de la vida, ara la nova monster ja no té misteri, i realment crec que se n'han sortit prou bé els de Borgo Panigale, ja portava anys al mercat tal com era. Jo tinc una S4, evidentment no de sèrie i no tinc cap queixa al respecte, faig 185 cm, encara que l'he aixecat de darrera uns 5 cms, però més que res per fer curves i més curves i que no se m'aixequi a cada cop de gas. Ja ens parlarem. Em dic Pere i actualment, entre setmana, estic a terrassa.

Xavi Cugat ha dit...

Bon apunt Pere !!

teddyber ha dit...

Bé doncs, torno a ser en Pere, ara des de Llançà, com sempre, coses de la vida. Després d'haver tingut oportunitat de provar la 696, només se m'acut Wuuuuaaauuu, deu ni do el bé que va per el petitat que és, realment sembla molt més petita que l'actual, i son iguals, suposo que serà pel reduït pes de la 696. La meva ara està una mica xafadota, entre una caiguda, el bencix ( que s'ha de bescanvair ) i la revisió forta, doncs per ara a fer bondat.