dimarts, 9 d’octubre del 2007

Ducati 1098S Tricolore


No he tingut la grata satisfacció de provar la Ducati 1098S Tricolore, però us explicaré una anècdota que em va passar ara fa uns dies.

Una tarda de divendres vaig sortir a donar un tomb amb la moto. Quan vaig tot sol i només surto una estona sempre vaig pel mateix lloc: Roquetes-Gandesa-Corbera d'Ebre-Asco-Fatarella-Corbera d'Ebre-Gandesa-Roquetes. Molt bé, doncs quan tornava i estava per Gandesa vaig sentir un soroll bestial, bonic i preciós. Em giro i era la Tricolore ... Motor bicilíndric V de 1.099cc, 160 CV a 9.750 rpm, par de 12,5 kgm a 8.000 rpm, 171 kg de pes i uns 26.000€ que val el juguet.

Total que vam fer junts el viatge de Gandesa a Roquetes, i vaja moto !! Lo tio venia de Saragossa i anava cap a Penyíscola, i jo intentant anant a la par, però, evidentment, empleant-me a fons, i això que em coneixo la carretera. Doncs bestial, em fixava amb la Tricolore i es veia una moto amb una facilitat de conducció brutal !!

I com m'agraden les Ducati !!

1 comentari:

teddyber ha dit...

Home, la Tricolore no, però sí que he tingut la sort de poder provar la 1098, no la S i no ( encara ) en circuit, però un bon amic, l'Enric, del Monsterclubcat.com, a l'últim aniversari, 25 d'abril crec, em va oferir de dur la seva una estoneta, a canvi de la meva es clar, però realment vai disfrutar uns km's, que sempre son pocs, com les vacances, però sí que em va permetre veure i sentir el bé que va, un deu per Ducati. Ara en Nitu, Ducati-Motoexpert Figueres, em va proposar probar la 1098 un dia, però em fa por, de que faci l'impossible per comprar-me-la.